Brigitte van der Klauw

  • doortastend

  • empatisch

  • analytisch

Brigitte heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en een half jaar internationaal recht in New York, aan de Hofstra University School of Law. Sinds 1997 is Brigitte advocaat. Zij is gespecialiseerd in het familierecht en verleent bijstand in een vaak moeilijke en emotionele levensfase van de cliënt.

Brigitte heeft veel ervaring op het gebied van echtscheidings- en alimentatiezaken en zij is in haar vakgebied een vooraanstaand advocaat. Zij begeleidt cliënten in complexe zaken op het gebied van het huwelijksvermogensrecht, zoals de afwikkeling van huwelijksvoorwaarden, de verdeling van de gemeenschap van goederen en pensioenvraagstukken. Bovendien adviseert en procedeert zij over ingewikkelde erfrechtelijke kwesties, zoals over de omvang en verdeling nalatenschappen en de uitleg van testamenten. Veel cliënten zijn ondernemer of vrije beroepsoefenaar.

Brigitte heeft de specialisatie- en mediationopleiding in het familierecht (vFAS) en de specialisatieopleiding erfrecht afgerond. Zij is aangesloten bij de specialisatievereniging vFAS (vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) en MfN (Mediatorsfederatie Nederland). Zij is sinds 2010 regiocoördinator Rotterdam/Dordrecht van de vFAS. Daarnaast is Brigitte lid van de Rotaryclub Rotterdam-Alexander.

 

Wyblog