Trudy van der Pijl

achtergrond: Claude Monet, La Seine près de Vétheuil, 1878

  • gedreven
  • no nonsense
  • samenwerkingsgericht

Trudy van der Pijl begon haar loopbaan als pensioenjurist en bedrijfsjurist bij het Pensioenfonds voor de Vervoer- en Havenbedrijven en pensioenverzekeraar Optas. In 2000 maakte ze de overstap naar de rechtshulp als jurist arbeidsrecht en pensioenrecht bij een rechtsbijstandverzekeraar. Sinds 2012 is zij advocaat arbeidsrecht en pensioenrecht. Tevens is zij lid van de Vereniging voor Pensioenrecht.

Trudy heeft ruime ervaring met allerlei soorten arbeidszaken, van wijziging van arbeidsvoorwaarden tot ontbindingen en alles wat daar mee te maken heeft en daarbij komt kijken. In haar optiek is het voor het vinden van een optimale oplossing in arbeidszaken altijd goed elkaars belangen en drijfveren in het oog te houden.

Ook heeft zij ruime ervaring met pensioenzaken en alles wat daar mee samenhangt. Onder meer houdt zij zich bezig met toelating tot pensioenverzekeringen, uitleg van pensioenreglementen en polisvoorwaarden en wijziging daarvan, financieringsvraagstukken, arbeidsongeschiktheidspensioen, premievrije voortzetting bij arbeidsongeschiktheid, VUT en prepensioen.