Tuinbouw en industrie

Wybenga Advocaten werkt veel voor ondernemingen die actief zijn in de industrie en de (glas)tuinbouw. Onze advocaten zijn goed thuis in deze wereld en spreken uw taal. In de sectoren tuinbouw en industrie adviseren we cliënten over onder meer arbeidsrechtelijke en ondernemingsrechtelijke vraagstukken, maar ook over juridische zaken die typisch zijn voor de branche.

Wij zorgen voor oplossingen waarmee lange termijnbelangen worden gediend. Soms is daarvoor nodig dat geprocedeerd wordt. Onze advocaten staan geregeld in de rechtszaal.

Voordeliger is het om procedures te voorkomen, bijvoorbeeld door deugdelijke contracten te gebruiken. Wybenga Advocaten kan u van dienst zijn bij het opstellen van onder meer een licentieovereenkomst, teeltovereenkomst, leveringsvoorwaarden, escrowovereenkomst, productieovereenkomst, geheimhoudingsovereenkomst, SLA, agentuurovereenkomst en distributieovereenkomst.

Wybenga Advocaten adviseert bedrijven in de industrie en de tuinbouw bij overnames. Het kantoor heeft een bijzondere focus op ondernemingen in de regio (Rotterdam, Drechtsteden, Alblasserwaard, Westland), maar is ook in de rest van Nederland en internationaal actief.

Bijzondere expertise bestaat op het gebied van de sierteelt. Wybenga Advocaten is goed bekend in deze sector en staat zowel kwekers, leveranciers van uitgangsmateriaal als dienstverleners in de sierteeltsector bij.