Trudy van der Pijl

  • enthousiast

  • no-nonsense

  • gericht op samenwerking

Trudy begon haar carrière als pensioenjurist en bedrijfsjurist bij het bedrijfspensioenfonds voor de Vervoer- en Havenbedrijven en pensioenverzekeraar Optas. In 2000 stapte ze over naar de rechtsbijstandsverlening en ging werken bij een rechtsbijstandsverzekeraar als juridisch adviseur op het gebied van arbeids- en pensioenrecht. Sinds 2012 is ze advocaat.

Trudy heeft ruime ervaring met een scala aan arbeidsrechtelijke vraagstukken, van wijziging van arbeidsvoorwaarden tot beëindiging van arbeidsovereenkomsten en alle daaraan gerelateerde problematiek. In haar visie kunnen oplossing voor arbeidsrechtelijke geschillen het best worden opgelost met respect voor elkaars belangen en drijfveren.

Ze heeft ook ruime ervaring met pensioenzaken en gerelateerde kwesties. Ze houdt zich onder meer bezig met pensioenregelingen, de uitleg van pensioenreglementen en wijziging daarvan, financieringsproblematiek, arbeidsongeschiktheidspensioen, premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid, vroegpensioen en prepensioenregelingen. Trudy is lid van de Vereniging voor Pensioenrecht.